به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله اسلامیان، ایشان یکشنبه 23 اسفند ماه در مراسم عزاداری شام شهادت حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها در مسجد جامع شهرستان فارسان سخنرانی نمودند.
نماینده مردم فهیم استان چهار محال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری ضمن تبیین عظت و جایگاه این خطبه به بیان شرایطی که این خطبه در آن ایراد شده است پرداختند.
ایشان در توضیح این فراز از مقدمه خطبه « بلغها ذلک لاثت خمارهاعلى رأسها و اشتملت بجلبابهاو أقبلت فی لمةمن حفدتها و نساء قومها تطأ ذیولها ما تخرم مشیتها مشیة رسول الله صلی اللع علیه و آله» فرمودند: بخشی از جمعیت جامعه را خانم ها تشکیل می دهند که باید در جامعه و سیاست حضور پیدا کنند ولی همانند حضرت زهراء سلام الله علیها که در مسجد بین خانم ها و با چادری که زیر پای حضرت می رفت و از پشت پرده در حضور مسلمانان سخن گفتند؛ ایا طبق این ترجمه ساده، جامعه ما بازار ما مدارس ما ادارات ما فاطمی است؟ ایا پوشش خانمها ایا طرز صحبت کردن خانمها فاطمی است؟
عضو محترم جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در ادامه ی توضیح خطبه حضرت زهرا سلام الله علها به این نکته اشاره فرمودند که: حضرت زهرا سلام الله علیها بعد از گذشت دو سه روز ازرحلت پدرشان پیامبر خدا صلی الله علیه و آله، شهادت به وحدانیت و رسالت نبی اکرم ص می دهند و می فرمایند «اعلموا انی فاطمه» یعنی بدانید من فاطمه هستم، به چه جهت حضرت اینگونه می فرمایند؟ مگر کسی شک در این مطالب نسبت به حضرت صدیقه ی طاهره داشته؟ همه دختر پیغمبر را می شناختند. شاید یک دلیلش اثر گذاری فراوان تبلیغات در دنیا است که مصادیق آن در دنیای امروز هم مشهود است. اگر این کار حضرت زهرا سلام الله علیها نبود، آنها قضیه را به نحوی جلوها می دادند که این خانمی اصلا دختر پیغمبر نبود. شاهد این مسأله در منابع اهل سنت هم نقل شده است که، کسی که پشت در امد و حضرت از ورودش ممانعت کردند گفت: خانه را اتش می زنم. حضرت فرمودند: که حسن و حسین در این خانه هستند. آن شخص جواب داد: در هر صورت آتش می زنم و این برای دین پدر تو مفید تر است و باعث تقویت دین پدرت می شود. پس بعید نیست چنین فردی ادعاهای دیگری هم بکند، لذا حضرت سید الشهداء (علیه السلام) هم در روز عاشورا در عین حالی که همه حضرت را می شناختند ولی دوباره خودشان را معرفی کردند.
آیت الله اسلامیان در ادامه با تاکید بر اینکه این اتفاقات در تاریخ افتاده است افزودند: اگر ما هشیار و اهل بصیرت نباشیم این اتفاق ها تکرار خواهد شد. مگر نبود در زمان مشروطه که آن عالم بزرگ شیخ فضل الله را با تبلیغات جلوی چشم مردم به دار آویختند و همین اتفاق الان دارد در کشور ما می افتد و سوز کلام رهبری با چشم بینایی و بصیری که دارند به همین جهت است که ایشان می بیند که اگر مردم را بیدار نکند مردم را بصیر نکنند این اتفاق ها خواهد افتاد به همین جهت است که مکرر مساله نفوذ را مطرح می کنند.
ایشان در پایان با ذکر این نکته که امروزه دنیا دنیای شبهات است و همه به خصوص جوانان اگر شبهه ای دارند باید به دنبال حل انها باشند، به چند شبهه حول انتخابات و شورای نگهبان پاسخ دادند.